Testārile se realizeazā în București, Intrarea Geneva nr. 5, mansardā!

Testārile sunt individuale și se realizeazā în București pentru copii și adolescenți cu vârsta cuprinsā între 5 ani și 11 luni și 16 ani și 11 luni; aceștia nu au nevoie de o pregātire prealabilā testārii psihologice.

Scopul testării este identificarea profilului psihologic al copilului dumneavoastrā și participarea acestuia în cadrul programului Gifted4All by Kleine Schule. Programul, gândit împreunā cu psihologi, psihopedagogi și specialiști în educaţie, este pus la dispoziţie doar celor care îndeplinesc criteriile în urma testării/evaluārii psihologice.

De ce să identifici coefientul de inteligenţă al copilului? (click aici)

De ce să participi în cadrul programului Gifted4All by Kleine Schule? (click aici)

Calendarul testārilor

 

Atenție: Înscrierea pentru testare se poate realiza doar cu programare în prealabil, cu cel puțin 3 zile înainte.

Puteți plăti online, securizat, prin intermediul procesatorului de plăți EuPlatesc sau prin transfer bancar.Dacă optați pentru plata prin transfer bancar, vă rugăm să virați 450 de lei în contul IBAN RO15INGB0000999903847661, deschis la ING Bank, beneficiar Asociația Kleine Schule, CIF 28798450.
La detaliile plății vă rugăm să precizați sponsorizare.După efectuarea plății vă rugăm să trimiteți un mail la [email protected] în care să menționați:
Numele și prenumele copilului
– Vârsta acestuia
– Domiciliul
Ne puteți oferi aceste detalii, completând formularul disponibil aici.În maximum 24 de ore la recepționarea email-ului veți primi un răspuns cu data și intervalul orar disponibile pentru testare.Atenție: Neprezentarea la data și ora confirmate reciproc pe mail duce la pierderea sumei achitate.
Vă mulțumim!

Share
© 2016 Kleine Schule
Top
Urmareste-ne si pe Facebook