Testārile sunt individuale și se realizeazā în București pentru copii și adolescenți cu vârsta cuprinsā între 5 ani și 11 luni și 16 ani și 11 luni; aceștia nu au nevoie de o pregātire prealabilā testārii psihologice.
Testarea se realizeazā cu scopul identificārii profilului psihologic al copilului dumneavoastrā și participārii acestuia în cadrul programului Gifted4All by Kleine Schule. Programul, gândit împreunā cu psihologi, psihopedagogi și specialiști în educaţie, este pus la dispoziţie doar celor care îndeplinesc criteriile în urma testării/evaluārii psihologice.
Oferta detaliatā a Asociaţiei Kleine Schule este pusā la dispoziţie doar celor care îndeplinesc criteriile în urma evaluārii psihologice(click aici).

Pentru mai multe detalii daţi click aici.

Pentru formularul de înscriere, click aici.

 

 

 

NOTÃ:

 

Dacă ai un copil deja este testat, iar capacitățile lui sunt peste medie (un coeficient de logică matematică mare sau un coeficient lingvistic ridicat, viteză de procesare și viteză memorare deosebite), doar trimite raportul testării la e-mail: [email protected], menţionând numele copilului, vârsta și orașul în care locuiește.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ce să participi în cadrul programului Gifted4All by Kleine Schule?

  • Pentru că e unic și se adresează nevoilor fiecărui copil în parte.
  • Pentru că este realizat de părinţi cu copii cu abilităţi înalte
  • Pentru ca există o echipă de specialiști din diverse domenii: psihologie, evaluare de programe educaţionale, metodologie, pedagogie, stiinţe, arte etc.
  • Pentru că avem o comunitate de copii și părinţi cu care poţi împărtăși valori comune
  • Pentru că avem parteneriate cu comunităţi și instituţii care ii pot promova și susţine în dezvoltarea abilităţilor și a parcursului lor profesional