Kleine Schule, prin Simona Mitrea, a fost nominalizată la GFEL (Global Forum for Education & Learning), 16-18 decembrie 2019, Le Méridien Dubai Hotel & Conference Centre.

Kleine Schule este o asociație non-profit, fondată, acum 9 ani, la inițiativa Simonei Mitrea – Fondator și CEO Kleine Schule, Doctor în Științele Educației, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, Economist, Trainer și mamă a trei adolescenți. Cu sprijinul unei echipe de experți naționali (pe curriculum, evaluare psihometrică, evaluare de programe educaționale, IT, arhitectură, științe, medicină, neuroștiințe, arte, literatură etc.) și internaționali (Joseph Renzulli și Sally Reis, profesori doctori în educația copiilor „gifted”, la Universitatea din Connecticut, SUA) identificăm, susținem și promovăm copiii cu abilități înalte din România, inclusiv copiii cu dificultăți de învățare precum Asperger, Dislexie sau ADHD, și realizăm programeevenimente, tabere naționale și internaționalecursuri pentru profesori.

Anul acesta, eforturile noastre au fost apreciate și peste hotare, căci, în luna Septembrie 2019, am fost anuntați de către Prism Events, Inc., Santa Monica, California, că am fost nominalizați pentru Global Forum for Education & Learning, Dubai 2019.

În urma unui proces de analiză și selecție, de aproape 1 lună de zile, ne-au comunicat că suntem unul dintre cei TOP 100 Leaderi în educație din întreaga lume ce vor fi premiați la GFEL, Dubai 2019.

Acest premiu reprezintă o bucurie imensă pentru noi și reconfirmarea că efortul întregii echipe Kleine Schule și al tuturor partenerilor noștri nu este în zadar în ceea ce privește crearea de posibilități pentru copiii cu abilități înalte din România. Cu atât mai mult, cu cât acest efort este recunoscut și la nivel internațional, suntem foarte mândri să avem ocazia de a reprezenta România în cadrul unui eveniment de anvergura dedicat inovației în educație, la nivel global.

Share
© 2016 Kleine Schule
Top
Urmareste-ne si pe Facebook