Implica-te si tu! Vino alaturi de noi la Ziua Educatiei Nonformale.

Fii Z.E.N!

    28-29 SEPTEMBRIE

In Septembrie Nonformalul iese in strada ! Sau vine in scoala, in firma sau la muzeu… sau in orice alt loc pe care ti-l imaginezi EDUCATIV !

O ZI CAT DOUA in care va propunem sa promovam impreuna educatia nonformala ! … cea mai lunga zi a anului, va dura 36 de ore, Ziua Educatiei Nonformale !

Asociatia pentru Educatie si Stiinta Kleine Schule , Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale si Institutul de Stiinte ale Educatiei va propun sa cream impreuna o poveste nonformala de vis!

Ateliere de origami si quilling, piese de teatru forum, proiectii de filme, mini training-uri, expozitii de fotografie, cafenele publice, dezbateri, evenimente de promovarea a educatiei nonformale, vanatori de comori, city quest-uri… … sunt doar cateva din multele exemple de activitati care te asteapta in cea mai nonformala zi a anului ! Ziua Educatiei Nonformale !

De ce acest eveniment? 

–  Pentru ca stim cu totii ca educatia nonformala este o componenta esentiala a educatiei pe tot parcursul vietii si suntem constienti de valentele educative ale muncii noastre, pentru ca vrem sa promovam beneficiile si valorile educationale, pentru ca vrem sa promovam ideea ca oricine poate sa invete oricand si oriunde ! –  Pentru ca e timpul ca educatia nonformala sa iasa in lumina reflectoarelor, in fata publicului larg!

De ce sa participi la Ziua Educatiei Nonformale? 

– Pentru ca faci educatie nonformala si iti place si vrei sa promovezi conceptul la cat mai multa lume; – Pentru ca esti activ in comunitatea ta si incerci sa aduci o schimbare pozitiva; – Pentru ca vrei sa fi recunoscut la nivel national ca actor al educatiei nonformale.

Locul tau la ZEN 

Oricine ai fi, Ziua Educatiei Nonformale are ac de cojocul tau: scotoceste prin atelierele noastre si alege ce ti se potriveste.

POTI FI VOLUNTAR

* Vrei sa fii voluntarul ZEN? Aplica acum! Fa parte din echipa ZEN … vino la Eveniment, invata cot la cot cu noi si bate palma cu un coordonator, il ajuti sa puna cap la cap ce vrea sa ne invete, lucrezi la materiale, promovezi atelierul, esti pe faza si saritor la atelier si deschidere, faci fotografii si te bucuri ca totul s-a terminat cu bine. Si apoi o luam de la capat !

ESTI ONG ?

Vino alaturi de noi si impartaseste cu noi experienta ta nonformala. Arata-le si altora !

POTI FI INFORMATOR * Daca ai un blog, un site sau pur si simplu multi prieteni carora le-ar placea sa participle la Ziua Educatiei Nonformale – da vestea mai departe, vorbeste despre noi, despre ateliere si despre spiritual Educatiei Nonformale. * Daca iti place idea, poti sa *ADOPTI UN ATELIER* – adica sa il promovezi la tine pe facebook, sa iti inviti gasca, sa il promovezi in cafeneaua ta preferata sau pe site-ul tau.

Ce trebuie sa faci? Daca iti place ideea noastra, te rugam sa te gandesti ce activitate ai putea implementa cu organizatia/institutia ta, pentru a promova publicului larg educatia nonformala si sa ne trimiti un mail la adresa: kleine-schule [at] kleine-schule.ro  cu urmatoarele mentiuni:

Organizatie/institutie/persoana: Localitate/Judet: Date de contact (mail, telefon, site): Activitate/activitati propuse:

Descrieti succint activitatea/activitatile pe care doriti sa le realizati in cadrul Zilei Educatiei Nonformale la Piatra Neamt

 

Ce trebuie sa faci? Daca iti place ideea noastra, te rugam sa te gandesti ce activitate ai putea implementa cu organizatia/institutia ta, pentru a promova publicului larg educatia nonformala si sa ne trimiti un mail la adresa: kleine-schule [at] kleine-schule.ro   cu urmatoarele mentiuni:

Organizatie/institutie/persoana: Localitate/Judet: Date de contact (mail, telefon, site): Activitate/activitati propuse:

Descrieti succint activitatea/activitatile pe care doriti sa le realizati in cadrul Zilei Educatiei Nonformale la Piatra Neamt, 28/29 septembrie 2012.

*se vor folosii aceste descrieri pentru mesajele de promovare de la nivel local si national

 

Pana pe 20 septembrie 2012 primim mailuri de la voi si in acelasi timp centralizam.

 

Pe scurt:

Iti place si practici educatie nonformala? Crezi in beneficiile aduse de catre educatia nonformala si valoarea ei adaugata in invatarea pe tot parcursul vietii? Vrei sa promovezi ideea, principiile si practicile educatiei nonformale catre publicul larg? Atunci putem sa lucram impreuna si sa facem acest lucru posibil, in luna septembrie!!!

Ce se intampla?                Ziua Educatiei Nonformale

De ce se intampla?          Pentru ca vrem sa facem cunostinta publicului larg cu educatia nonformala.

Unde se intampla?          La Piatra Neamt.

Cand se intampla?           28 si 29 septembrie 2012 (si noaptea dintre).

Cine o sa o faca?               Oricine este interesat sa promoveze activ educatia nonformala.

Cum o sa o faca?              Prin activitati si metode de educatie nonformala organizate in aceste doua zile (si o noapte) la Piatra Neamt in diferite  contexte.

Haideti sa vedem cum se mobilizeaza nonformalii ! Sa aratam ca se poate mai bine! Prin implicare, voluntariat, efort comun si dedicatie! Pentru ca nonformalul merita sa fie si in comunitatea ta !

 

Share
© 2016 Kleine Schule
Top
Urmareste-ne si pe Facebook