Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/06/2014
10:00 - 18:00

Location
Scoala Vasile Alecsandri 118

Category(ies) No Categories


banner outdoorbanner eveneniment 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asociatia Kleine Schule prin programul SMART, organizeaza un eveniment special pentru copii cu potential inalt.
Duminica, 8 Iunie, incepand cu ora 10:00, portile Scolii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” se deschid pentru o serie de ateliere educationale sustinute de profesori, mentori, artisti, personalitati publice si psihologi de renume.

Atat copiii, ca si parintii vor participa la atelierele educationale desfasurate pe perioada intregii zile, in intervalul 10:00-19:00. Evenimentul are ca scop strangerea de fonduri pentru proiectul copiilor cu abilitati inalte, donatia minima sugerata fiind de 35 de lei pentru fiecare atelier in parte. Evenimentul se desfasoara in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Bucuresti si Scoala Gimnaziala „Vasile Alecsandri”.

Vrei sa te descoperi, sa vezi cum iti poti creste viteza de citire, de memorare si de procesare a informatiei, sa lucrezi in echipa si sa afli cum poti sa-ti dezvolti abilitatile de leadership, cum sa-ti fixezi obiective si cum sa urmaresti sa le realizezi?

Daca ti-ai pus aceste intrebari sau nu, vino sa afli, alaturi de noi si trainerii care vor sustine atelierele in data de 8 Iunie la evenimentul „ATELIERE EDUCATIONALE la tine in scoala”!

*Atelierele vor fi impartite in functie de varsta copiilor: 6-8 ani si 9-12 ani si se vor desfasura in paralel, ca si atelierele pentru parinti
**Pauza este optionala

Inscrie-te acum! Locuri limitate!

Share
© 2016 Kleine Schule
Top
Urmareste-ne si pe Facebook