23
septembrie
11:00 — 13:00

Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Haideţi să descoperim împreună farmecul de odinioară a locurilor din București!

Ne lăsăm purtaţi de poveștile unor personaje de altădată, hoinărim cu sens, trăim momente din istorie pe care le vom aduce împreună în prezent, ne jucăm, ne distrăm și trecem prin misiuni la care Jules Vernes sau Robinson Crusoe ar fi încântaţi să participe, descoperim comori (interioare) și hărţi care ne vor pune (poate) în dificultate.

Ei bine, tu, dragă călătorule știi că pleci pentru câteva ore în căutarea unor locuri inedite prin capitală, iar restul este poveste. Tu, îţi dai voie să pleci în călătorie cu inima deschisă și fără planuri de călătorie. Totul este pregătit de echipa Kleine Schule. Singura ta grijă este să fii prezent sâmbătă, pe 23 septembrie, la ora 11:00, într-un loc magic, pe care îl anunţăm, pe mail, celor înscriși.

Primiţi hărţi și misiuni care ne poartă din experienţă în experienţă și pur și simplu trăim magia în mișcare. Și așa, ca prin minune, călătorești în locuri de vis și parcă de fiecare dată ajungi la comorile din interiorul tău.

Hai la drum, alături de noi! Meriţi o călătorie în care să (te) descoperi orașul în care locuiești!

Te așteptăm cu gânduri calde şi senine să te înscrii aici .

PS: Veţi avea ocazia să ne cunoașteţi echipa și metodele de lucru. De asemenea, pentru cei interesaţi de înscrierea în programul Gifted4All – unic și inovator pentru copiii cu abilităţi înalte, cu vârste cuprinse între 6 ani și 17 ani – vă stăm la dispoziţie.

Echipa Kleine Schule

Share

Detalii

Data:
23 septembrie 2017
Timp:
11:00 - 13:00
Organizer:
Kleine Schule
Telefon:
+40 722 170280
Organizer Website:
https://kleine-schule.ro
Share