Simona Mitrea Simona MitreaManager Proiect, Kleine Schule, România
Romania

Este economist, iar în prezent este masterandă la Managementul şi Evaluarea Organizaţiilor şi Programelor Educaţionale, în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Știinţele Educaţiei. S-a format în mediul corporatist, ca ulterior acestei etape să aleagă calea antreprenoriatului, înfiinţând primul centru pentru copii cu abilităţi înalte, în oraşul Piatra-Neamţ. Plecând de la realizările pe care le-a obţinut alături de echipa din Piatra-Neamţ şi simţinând limitările de spaţiu, a ajuns să contureze conceptul proiectului ‘Gifted (for) You’ – platforma online de învăţare pentru copiii cu metacogniţie, cu sau fără deficienţe de auz, văz sau asperger.

Florica Stoica flori_manager proiect pt site 1– Coordonatorul proiectului Gifted (for) You, România
Romania

Este directorul Şcolii Gimnaziale Speciale pentru Deficienţi de Auz ‘Sfânta Maria’ – şcoala aplicantă – şi are calitatea de coordonator al proiectului. Are o bogată experinţă în coordonarea şi implementarea proiectelor europene – Leonardo Da Vinci, Comenius – atât ca director al şcolii nr 2 ‘Sf. Maria’, cât şi în calitate de Inspector şcolar în perioada 2011 – 2014.

Mihaela Moldovan Mihaela Moldovan - CopyManager Proiect, Trencadis, România
Romania

Manager de proiect, Trencadis, partener IT. Coordonează şi gestionează derularea proiectelor în cadrul Trencadis. S-a alăturat echipei Trencadis în anul 2011, perioadă în care s-a dezvoltat la nivel executiv şi managerial. A deprins abilităţi de management pe parcursul activităţilor de marketing, management financiar şi management al proiectelor. Prin planificarea riguroasă a proiectelor realizate în cadrul companiei şi relaţionare eficientă ctre client, asigură executia acestora la un nivel ridicat de competenţe şi calitate.

Jasna Lay Jasna Ley siteManager Proiect, Centar za poticanje darovitosti djeteta- ECHA, Croaţia
Croatia

Manager de proiect şi psiholog specilist în cadrul European Council for High Ability , partener centrul Bistric, Croaţia

Dorota Mazura dorota mazuroManager Proiect, Specjalny Osrodek Szkolno-Wychowawczy nr 2, Polonia
Polonia

Manager de proiect, Specjalny Osrodek Szkolno-Wychowawczy nr 2, Polonia

Garova Nedyalka Petrova pt siteGarova Nedyalka Petrova – Manager Proiect, Special High-school For Deaf-mute Children, Plovdiv, Bulgaria

Bulgaria

Manager de proiect, Special High-school For Deaf-Mute Children – Bulgaria

Vesela Kazashka Vesela KazashkaManager Proiect, University Of Plovdiv, Bulgaria

Bulgaria

Manager de proiect, University Of Plovdiv, Bulgaria

Dana Ichim Dana IchimAsistent Manager, Kleine Schule, România
Romania

Kleine Schule – România

Angela Niţă Angela Nita–  PR şi Comunicare, Kleine Schule, România
Romania

Cristina Gîrniceanu foto cristina Girniceanu_asistent manager pt site 1Asistent Manager, Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţi de Auz ‘Sfânta Maria’
Romania

Asistent Coordonator Proiect – Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţi de Auz ‘Sfânta Maria’

Roxana Popa Roxana Popa-responsabil monitorizare si evaluareResponsabil Monitorizare, Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţi de Auz ‘Sfânta Maria’
Romania

Asistent Coordonator Proiect – Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţi de Auz ‘Sfânta Maria’

Ioana Rîmniceanu Foto Rimniceanu Ioana_responsabil comunicare pt site 1Responsabil Comunicare, Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţi de Auz ‘Sfânta Maria’
Romania

Responsabil Comunicare – Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţi de Auz ‘Sfânta Maria’

Daniela Dumitraşcu foto Dumitrescu Daniela_responsabil diseminare pt site 1Responsabil Diseminare, Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţi de Auz ‘Sfânta Maria’, România
Romania

Responsabil Diseminare – Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţi de Auz ‘Sfânta Maria’

Florian Colceag Florin ColceagKleine Schule, România
Romania

Emil Verzea verza florin pt site 1 – Specialist în testare psihologică, Kleine Schule, România
Romania

Ana Rozorea foto Rozorea pt site 1 – Specialist în testare  psihologică,  Kleine Schule, România
Romania

Conf. dr. Psihopedagogie Specială – Departamentul de Psihopedagogie Specială

Doru Popovici Doru Popovici pt site 1 – Specialist în testare psihologică, Kleine Schule, România
Romania

Profesor Universitar Doctor – Directorul Departamentului de Psihopedagogie Specială şi a Programului de Master „Psihopedagogia Școlii Incluzive „

Marilena Bratu foto Bratu Marinela pt site 1Specialist  în testare psihologică, Kleine Schule, România
Romania

Lector Universitar doctor – Departamentul de Psihopedagogie Specială

Oana Moșoiu Oana Mosoiu Coordonator formare programe pentru dascăli/traineri, Kleine Schule, România
Romania

Oana Moșoiu – trainer și expert în educație, formare și evaluare. Lector doctor la Facultatea de Psihologie şi Știinţele Educaţiei.

Are o experiență de peste 10 ani în scrierea și implementarea de proiecte pentru tineret în mediul nonguvernamental. Susține cursuri la Universitatea din București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Pedagogie Generală și Evaluare Educațională, coordonând inclusiv activitățile de practică profesională ale studenților.
În domeniul formării, construiește și livrează traininguri în domenii foarte variate: Comunicare, Lucru în echipă, Managementul conflictului, Managementul resurselor umane, Managementul proiectului, Managementul schimbării, Managementul timpului, Leadership, Formare de formatori s.a. Este formator pentru Programul Tineret în Acțiune în cadrul căruia livrează module specializate.

Are inițiative de coaching și mentorat pentru formatorii în formare pe care îi sprijină pentru a dobândi experiență și capacitate crescută de a produce și stimula învățarea la tineri și adulți.
A studiat Științele Educației la Universitatea din București, a urmat Masterul de Management și Evaluare Educațională și în prezent este doctorand în cadrul aceleiași instituții în cadrul căreia este și cadru didactic.

Andreea Olteanu – Specialist în testare psihologică, Kleine Schule, România Andreea-Olteanu
Romania

Preşedinte al Asociației pentru dezvoltarea copilului şi a familiei
Doctor în psihologia dezvoltării copilului; Psihoterapeut -Specialist; Psiholog clinician specialist; Logoped
Asistent formator în consiliere în cadrul institutului SPER

Antonia Noel antonia-noel – Coordonator formare programe pentru părinţi, Kleine Schule, România
Romania

Are certificarea Institutului ESPERE International, este trainer acreditat CNFPA, absolventă a cursurilor Metodei Silva (SLS si SIS), a participat la formări de coaching, NLP, Eneagrama şi a urmat supervizări şi specializări în Managementul Comunicării atât în ţară cât şi în străinătate (Franţa).

Vlad Tăuşance Vlad Tausance - Copy – Coordonator instruire tutori on-line, Trencadis, România
Romania

Coordonator instruire . Este jurnalist, consultant în comunicare și trainer în cadrul Fundației Friends For Friends. În ultimii ani a dezvoltat metode de educație nonformală și ateliere de creativitate aplicată, scriere creativă, inovație sau management pentru companii precum: ING, ING Asigurări, Orange, Bergenbier,
TNT, BRD. Este implicat în proiecte civice de peste 20 de ani, iar în ultimul timp a colaborat constant în calitate de formator cu sectorul neguvernamental din România: Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Serviciul European de Voluntariat sau Fundația Romanian Business Leaders. A participat, ca vorbitor public, la evenimente dedicate educației: TEDx Calea Victoriei, Buzz Camp sau Școala de Inovație. A publicat două cărți și colaborează constant cu reviste și publicații online.

Vlad Gheţe Vlad GheteExpert infrasctructură şi securitate IT, Trencadis, România
Romania

Expert infrasctructură şi securitate IT. Este inginer de sistem, trainer ECDL, formator, consultant IT, administrator reţea. Deţine cunoştinţe avansate configurare şi administrare reţele (CISCO), implementare structură Microsoft, service calculatoare şi componenţe hardware, configurare şi implementare soluţii VPN, administrare multiple servere Windows Server 2008/SVN/Linux/Active Directory, administrare baze de date MySQL, Mssql, Oracle. Vlad este absolvent al Universităţii Tehnice, nivel licenţă şi masterat, specializarea Informatică; deţine curs şi atestare: Microsoft Certified Professional, CISCO.

Robert Frohlich Robert FrohlichCoordonator Tehnic, Trencadis, România
Romania

Coordonează întreaga activitate, din punct de vedere tehnic, a proiectelor de web development, web design şi mobile development. Robert face parte din echipa Trencadis de 7 ani, preluând responsabilitatea de coordonare tehnică a echipei şi a proiectelor începând cu anul 2009. Deţine o bogată experienţă şi expertiză în programare, pe tehnologiile PHP, MySQL, HTML, CSS, JQuery şi experienţă în management de 4 ani, utilizând metodologia de project management: Agile – Scrum.

Raul Osan Raul OsanProgramator PHP/MySQL2, Trencadis, România
Romania

Programator PHP/MySQL2. Deţine noţiuni avansate de HTML, CSS, PHP. Este specializat în tehnologiile: XHTML, PHP, CSS, JQuery, MySQL. Raul este masterand în cadrul Universităţii Tehnice, specializarea Informatică şi Inginerie software, absolvent al Universităţii Tehnice, specializarea Informatică-Economică.

Istvan Kollar Istvan KollarDezvoltator XHTML1, Trencadis, România
Romania

Dezvoltator XHTML1. Este principalul implementator web al echipei şi deţine cunoştinţe de HTML/HTML5, CSS/CSS3, PHP, Bootstrap şi JavaScript. Istvan are rolul de dezvoltator XHTML şi implementator (Bootstrap), deţinând un nivel ridicat de performanţa pe proiecte complexe. Istvan este masterand în cadrul Universităţii Tehnice, specializarea Informatică şi Inginerie software, absolvent al Universitătii Tehnice, specializarea Informatică-Economică şi face parte din echipa Trencadis din ianuarie 2014.

Gelu Neamţ Gelu NeamtProgramator PHP/MySQL1, Trencadis, România
Romania

Programator PHP/MySQL1. Deţine abilităţi avansate de lucru şi cu XHTML, JQuery, MySQL. Gelu este masterand în cadrul Universităţii Tehnice, specializarea Informatică şi Inginerie software, absolvent al Universităţii Tehnice, specializarea Informatică-Economică şi deţine foarte abilităşi atât în domeniul programării, cât şi la nivel de business, marketing.

Daniel Barta Daniel BartaWeb designer, Trencadis, România
Romania

Web designer. Are experienţă de 3 ani în webdesign şi aduce rezultate în: creearea și dezvoltarea design-ului web conform layout-urilor; creaţie concepte grafice pentru conţinut online sau offline, elemente grafice pentru interfaţa web/software, prelucrare de imagini; creaţie de bannere, grafică pentru reclama online, manipulare de imagini fotografice şi plasarea lor într-un context compozitional care include text şi alte elemente grafice. Daniel deţine abilităţi avansate de lucru cu Photoshop şi Illustrator. Este absolvent a facultăţii de Arte, specializare arte plastice şi decorative. Face parte din echipa Trencadis de 3 ani, perioadă în care a gestionat proiecte de diferite niveluri de complexitate.

Cristian Cârpineanu Cristian CarpineanuDezvoltator continut educațional, Trencadis, România
Romania

Dezvoltator continut educațional. Are o experienţă de 10 ani în implementarea soft-urilor economice de tip ERP, a fost implicat în multiple proiecte unde a efectuat atât analiza economică, cât şi analiza infrastructurii firmei, oferind soluţia optimă fiecărui proiect. S-a alăturat echipei Trencadis de un an, timp în care a fost implicat în 5 proiecte de implementare şi configurare de platforme e-learning, având rolul de dezvoltator conţinut educaţional.

Anamaria Palfi Ana PalfiQA/Tester, Trencadis, România
Romania

QA/Tester. Este responsabilă de asigurarea calităţii şi testarea produselor dezvoltate în cadrul echipei de dezvoltare web. În cadrul proiectelor, Anamaria indentifică datele de test specifice programului / componenţei / aplicației conform documentației proiectului elaborat; analizează atent și centralizează erorile sau neconformitățile constatate în cursul testării; detectează detaliat bug-urile şi raportează orice erori din aplicație către echipa de dezvoltare, asigurând o livrare de calitate a produselor către client.