Continuăm seria conferinţelor „PAPUCI MARI, papuci mici” cu tema „Copiii înzestrați – cum îi educăm?„, marți și miercuri, 12 și 13 mai 2020, București.

1 din 10 copii are abilități înalte, dar în lipsa unui model educațional potrivit, el nu își valorifică potențialul și poate fi perceput chiar ca un copil-problemă. Conferința Copiii înzestrați – cum îi educăm aduce la un loc specialiști în domeniul educației copiilor cu abilități înalte, părinți și cadre didactice, într-un forum de discuții și soluții legate de educația copiilor ”gifted”.

 

Doar 3% dintre copiii supradotați reușesc în viața de adult! Nedescoperiți și testați la timp, copiii cu abilități înalte sunt adeseori limitați de constrângerile unui sistem educațional clasic, în care pot fi considerați chiar copii-problemă. În plus, un coeficient de inteligență cognitivă (IQ) ridicat nu echivalează întotdeauna cu succesul în viața de școlar sau cea de adult. De cele mai multe ori, părinții și profesorii acestor copii le încarcă sarcinile de lucru, dar nu țin cont de stimularea creativității și a trăirilor emoționale sau de nevoia de relaționare a copiilor cu IQ ridicat.

Pe 12-13 mai, la București, în cadrul conferinței Copiii înzestrați – cum îi educăm, 10 specialiști de top vorbesc despre marile provocări legate de educația copiilor cu abilități înalte. Evenimentul este destinat părinților, profesorilor, organizațiilor și specialiștilor din zona educației. Trei invitați străini, somități în domeniul educației copiilor ”gifted” – Joseph Renzulli, Sally Reis și Taisir Yamin – se alătură unui panel de speakeri români în prima zi a conferinței, care are loc la Hotel Caro, din București. Cea de-a doua zi a conferinței este dedicată atelierelor interactive pentru părinți, copii și profesori.

Ştim că educaţia ȋnseamnă o investiţie pe termen lung, care prespune un drum greu de parcurs, mai ales ȋn contextul societăţii actuale. Vino alături de noi, să aflăm cele mai căutate răspunsuri privind şcoala potrivită copiilor cu abilități înalte, ca de exemplu: Ce înseamnă o structură şcolară pentru copiii cu abilităţi ȋnalte? Ce tip de acreditare e potrivit? Cum pot învăța copiii adaptat la dezvoltarea emoțională, cognitivă și biologică? Te invităm să construim ȋmpreună viitorul educaţiei ȋn România!”  – Simona Mitrea, CEO & Founder Kleine Schule.

Detalii despre programul evenimentului, speakeri și înscriere la conferinţă –  prin formularul din linkul: https://www.kleine-schule.ro/mainevents6/

Te aşteptăm să afli ce tip de educație formală (școală) li se potriveștede și de ce, alături de invitații speciali, Renzulli J. și Reis S., profesori doctori în educația copiilor „gifted”, la Universitatea din Connecticut, SUA.

Pe lângă aceștia, vom avea și alți speakeri din domeniu educațional, universitar și de business.

Joseph Renzulli (Joe) este doctor în psihologie, profesor la Universitatea din Connecticut, SUA, consultant al Casei Albe în strategia de cercetare asupra educației copiilor cu abilități înalte.

Sally Reis – rector în departamentul de Afaceri Externe, Membru în Bordul Consililului de Administrație și profesor în educația copiilor cu abilități înalte la Universitatea din Connecticut. Este coordonatoarea departamentului de Psihologie din cadrul Universității din Connecticut. Înainte de a lucra la UCcon, a fost profesoară și director timp de 15 ani în cadrul sistemului public de învătământ din SUA. Este autor și co-autor în peste 250 de articole, cărți, monografii și rapoarte tehnice. Este memebră în Asociația Americană de Psihologie, primind astfel multe distincții în munca sa cu privire la educația copiilor cu abilități înalte.

Taisir Yamin este Director General al The International Centre for Innovation in Education (ICIE), fost președinte al The World Council for Gifted and Talented Children (WCGTC) și Vice Președințe al  International Association of Educators for World Peace (IAEWP).

Te aşteptăm să afli ce tip de educație formală (școală) li se potriveștede și de ce, alături de invitații speciali, Renzulli J. și Reis S., profesori doctori în educația copiilor “gifted”, la Universitatea din Connecticut, SUA.

Pe lângă aceștia, vom avea și alți speakeri din domeniu educațional, universitar și de business.

Prețuri și bilete:

  1. EARLY BIRD – 250 lei (până pe 30 martie)
  2. STANDARD – 350 lei (între 30 martie – 30 aprilie)
  3. LATE REGISTRATION – 450 lei (1 – 12 mai).

Pentru grupuri de minim 5 participanți se acordă o reducere de 10%.

 

*Notă: Prin ȋnscrierea a 2 persoane din aceeaşi familie (de ex: mama + tata) se acordă o reducere de 5 % pentru fiecare categorie de bilete, menţionate mai sus.

**Notă: La ȋnscrierea a 5 persoane, este asigurată ȋnscrierea gratuită a unui cadru didactic recomandat. Datele cadrului didactic, precum şi a celor 5 persoane ȋnscrise se vor trimite ȋmpreună cu OP-ul, la adresa de e-mail: [email protected]

 

Plata se va face prin transfer bancar (cont: IBAN RO15INGB0000999903847661, deschis la ING Bank, beneficiar Asociaţia Kleine Schule, CIF 28798450) iar la transmiterea OP-ului veţi primi confirmarea locului ȋn sală.

 

Puteți alege să plătiți securizat utilizând un card bancar și prin intermediul EuPlătesc, accesând link-ul de mai jos:
https://secure.euplatesc.ro/tdsprocess/shopping_cart.php?cod=769eb17ec23bb47f692fd5d1abf292bbf6ca2d99&lang=ro

 

Înscrierea se poate realiza aici și aici

 

Adresa e-mail pentru transmiterea OP-ului: [email protected]

 

Mulţumim,
Echipa Kleine Schule și Mozaic Media

Share
© 2016 Kleine Schule
Top
Urmareste-ne si pe Facebook