Continuăm seria conferinţelor „PAPUCI MARI, papuci mici” cu tema „Educația copiilor cu abilități înalte. Mituri și adevăruri. Provocări și plan de acțiune„.

Aceste conferinţe au fost create din nevoia de informaţie pe care o ȋntâmpină părinţii atunci când descoperă că au copii cu abilităţi ȋnalte. Cel mai des ȋntâlnim ȋntrebarea: „De ce tip de stimulare au nevoie copiii cu abilităţi ȋnalte?”.

Ei bine, mulţi oameni consideră că un coeficient de inteligenţă congnitivă (IQ) ridicat contribuie ȋn a avea succes ȋn viaţa de şcolar şi mai târziu ȋn viaţa de adult iar, de cele mai multe ori, părinţii şi dascălii ȋncarcă sarcinile de lucru, fără a ţine cont de stimularea creativităţii, a gândirii logice, a strategiilor de structurare a informaţiilor, a trăirilor emoţionale, a nevoii de relaţionare cu copiii care au aceleaşi pasiuni şi preocupări ca ale lor.

Te aşteptăm să afli ce tip de educație formală (școală) li se potriveștede și de ce, alături de invitații speciali, Renzulli J. și Reis S., profesori doctori în educația copiilor „gifted”, la Universitatea din Connecticut, SUA.

Pe lângă aceștia, vom avea și alți speakeri din domeniu educațional, universitar și de business.

Joseph Renzulli (Joe) este doctor în psihologie, profesor la Universitatea din Connecticut, SUA, consultant al Casei Albe în strategia de cercetare asupra educației copiilor cu abilități înalte.

Sally Reis – rector în departamentul de Afaceri Externe, Membru în Bordul Consililului de Administrație și profesor în educația copiilor cu abilități înalte la Universitatea din Connecticut. Este coordonatoarea departamentului de Psihologie din cadrul Universității din Connecticut. Înainte de a lucra la UCcon, a fost profesoară și director timp de 15 ani în cadrul sistemului public de învătământ din SUA. Este autor și co-autor în peste 250 de articole, cărți, monografii și rapoarte tehnice. Este memebră în Asociația Americană de Psihologie, primind astfel multe distincții în munca sa cu privire la educația copiilor cu abilități înalte.

Prețuri și bilete:

  • EARLY BIRD – 250 lei (între 15 octombrie – 15 decembrie)
  • STANDARD – 350 lei (între 16 decembrie – 30 aprilie)
  • LATE REGISTRATION – 450 lei (între 30 aprilie – 12 mai).

Pentru grupuri de minim 5 participanți se acordă o reducere de 10%.

*Notă: Prin ȋnscrierea a 2 persoane din aceeaşi familie (de ex: mama + tata) se acordă o reducere de 5 % pentru fiecare categorie de bilete, menţionate mai sus.

**Notă: La ȋnscrierea a 5 persoane, este asigurată ȋnscrierea gratuită a unui cadru didactic recomandat. Datele cadrului didactic, precum şi a celor 2 persoane ȋnscrise se vor trimite ȋmpreună cu OP-ul, la adresa de e-mail: [email protected]

Plata se va face prin transfer bancar (cont: IBAN RO15INGB0000999903847661, deschis la ING Bank, beneficiar Asociaţia Kleine Schule, CIF 28798450) iar la transmiterea OP-ului veţi primi confirmarea locului ȋn sală.

 

Adresa e-mail pentru transmiterea OP-ului: [email protected]

Mulţumim,
Echipa Kleine Schule și Mozaic Media

Share
© 2016 Kleine Schule
Top
Urmareste-ne si pe Facebook