TABӐRӐ  ADOLESCENŢI, 13 – 17 ANI 

Fiecare dintre noi e o persoana unică, iar in tabăra SELF – I adolescenţii au ocazia să se cunoască ȋn profunzime, prin metode speciale, cunoscute doar de maeştrii ȋn tehnici de citire “ȋn gândurile autorilor”, ȋnvăţare rapidă a minţii, carismă şi inteligenţă emoţională, principii de negociere ş.a.m.d
Vom pătrunde în descoperirea forţei interioare.
Obiectivul misiunii este foarte precis: descoperirea calităţilor personale și dezvoltarea abilităţilor proprii.

 

Toate acestea vor fi realizate împreună cu o echipă interdisciplinară cu o experienţă vastă în dezvoltarea de activităţi pentru adolescenţi:
– Oana ROGOZ – psiholog Kleine Schule, Dezvolatare personală, detector de emoţii şi însoţitor de drum în călătoria spre sine
– Iulia IORDAN – scriitoare, trainer Kleine Schule, iscusită în mânuirea literelor
– Bianca NESIU- BEDREAG – trainer, expert în educaţie non-formală, Vicepreşedinte Kleine Schule, Preşedinte Cercetaşii României 2010 – 2015
– Ben MEHEDINŢ – fundatia ADEPT Transilvania, http://www.fundatia-adept.org/?content=default&news_id&set_lang=ro
– Lucia RADU – ŞIMOTĂ – trainer şi antreprenor, abilă ȋn a descifra tainele afacerezei
– Miky DOICAN – trainer, iscusită ȋn a da sens rapid ȋnvăţării
– Simona MITREA – specialist în dezvoltarea programelor pentru copiii cu abilităţi înalte, fondatorul programului Gifted4All by Kleine Schule, Preşedinte Kleine Schule
– Muzeografi, arheologi, săteni care ne vor dezvalui din tainele istoriei, a obiectelor seculare sau ale gastronomie

Pentru mai multe detalii, scrieţi-ne la [email protected]

Ultimele zile de înscrieri, până pe15 mai.

Această tabără este organizată împreună cu Fundaţia A.D.E.P.T., fundaţie care a revigorat satul Viscri.

 

TABӐRӐ COPII, 6-12 ANI

Ȋn perioada 26 iunie -2 iulie 2018, la Baia de Fier, lângă Râmnicu-Vâlcea, la Conacul Bunicilor, va avea loc tabăra „CӐLӐTORIE SPRE CENTRU”, o tabără de poveste pentru dezvoltarea abilităţilor copiilor, cu vârste între 6 – 12 ani.

Va pune la dispoziţie artileria grea a potenţialului personal, folosind la maxim abilităţile personale şi descoperind abilităţi noi sau mai puţin antrenate pentru a îndeplini misiunile individuale şi de echipă în diferite activităţi: speologie, hiking, dezvoltare personală, cluburi de poveşti sau de benzi desenate, olărit, toate prin activităţi de educaţie nonformale asezonate cu zâmbete nenumărate.

 

Toate acestea vor fi realizate împreună cu o echipă interdisciplinară cu o experienţă vastă în dezvoltarea de activităţi pentru copii:
– Oana ROGOZ – psiholog Kleine Schule, Dezvolatare personală, detector de emoţii şi însoţitor de drum în călătoria spre sine
– Bianca NESIU- BEDREAG – trainer, expert în educaţie non-formală, Vicepreşedinte Kleine Schule, Preşedinte Cercetaşii României 2010 – 2015
– Mădălina DIACONU – realizator emisiuni radio, trainer, iscusită ȋn mânuirea ustensilelor care dau viaţă personajelor
– Mihai GRӐJDEANU – trainer, autor de benzi desenate, http://mihaibd.blogspot.ro/
– Ştefan NESIU- BEDREAG – trainer Kleine Schule, mecatronică,
– Lucia RADU – ŞIMOTĂ – trainer Kleine Schule si antreprenor, abilă ȋn a descifra tainele ştiinţelor
– Miky DOICAN – trainer Kleine Schule, iscusită ȋn a da sens rapid ȋnvăţării
– Simona MITREA – specialist în dezvoltarea programelor pentru copiii cu abilităţi înalte, fondatorul programului Gifted4All by Kleine Schule, Preşedinte Kleine Schule
– speologi, săteni care ne vor dezvălui din tainele istoriei locului

Pentru mai multe detalii, scrieţi-ne la [email protected]
Ȋnscrierile s-au realizat până pe 28 martie.

 


 

Ediţiile anterioare
Știi un copil cu rezultate deosebite școlare și/sau extracurriculare?

Atunci sigur se potrivește profilului copiilor care merg la Predeal între 12 – 16 iulie la tabăra Universtitatis Magicum. Selectăm copii ce vor participa în tabără cu susținerea sponsorilor.

Adună diplomele obținute la activități (diplome cu rezultate scolare, participări la concursuri artistice, olimpiade și altele), însoțește-le de o scrisoare de motivație în care copilul explică de ce își dorește participarea în tabără și trimte-le la adresa de email [email protected] până luni, 3 iulie 2017

 

Cei selectați vor susține un interviu pe 5 iulie, urmând ca între 8 – 9 iulie să fie testați psihologic, testare susținută de toții copiii care participă în programul Gifted4all by Kleine Schule.

Pot participa copii și adolescenți cu vârste între 6 – 16 ani.

Locurile sunt DOAR pentru copiii care fac parte din familii cu venituri sub 500 lei/membru de familie.

Mulţumirile noastre se îndreaptă către susţinătorii taberei Universitatis Magicum:

 

 

 

 

 

 


 

În perioada 12 – 16 iulie 2017 pregātim un Bootcamp pentru copii cu abilităţi înalte pentru douā grupe de vârstā: 6-12 ani și 13 – 16 ani.

Locaţia: Predeal, jud Prahova

Nr de copii: 20 de copii (câte 10 copii pentru fiecare grupā de vârstā)

Obiectivul misiunii: descoperirea calităţilor personale și dezvoltarea abilităţilor proprii

Timp de 5 zile, ne vom pune la dispoziţie artileria grea a potenţialului personal, pentru a îndeplini misiunile individuale şi de echipă. Ne vom folosi la maxim abilităţile personale şi ne vom descoperi abilităţi noi sau mai puţin antrenate.

 

Pentru înscrieri click aici.

Tabăra, având la bază curricula programului pentru copiii cu abilităţi înalte Gifted4All by Kleine Schule, este destinată copiilor cu abilităţi înalte, precum şi copiilor pentru care se doreşte dezvoltarea abilităţilor. La tabără pot participa copii din orice colţ al României şi nu numai (cu condiţia ca aceştia să cunoască limba română)

Programul acestei tabere se bazează pe doi piloni importanţi: comuniunea cu natura şi autocunoaşterea prin joacă, creaţíe, cântece, poveşti, urmărindu-se dezvoltarea inteligenţelor multiple (naturalistă, kinestezică, spaţială, socială, lingvistică, muzicală, logică, emoţională).

Fiecare copil a primit cadou o forţă magică, iar la această universitate de magie, prin metode speciale, se merge în descoperirea forţei interioare.
Astfel, încă de la început copilul va da frâu liber imaginaţiei. Îşi va lega bine şireturile bocancilor, îşi va ascuţi simţurile şi se va lansa într-o aventură de cinci zile, în care va trāi experienţe unice alāturi de copii cu aceleași pasiuni și provocāri ca și el. Va pune la dispoziţie artileria grea a potenţialului personal, folosind la maxim abilităţile personale şi descoperind abilităţi noi sau mai puţin antrenate pentru a îndeplini misiunile individuale şi de echipă în diferite activităţi: ateliere de mecatronică, public speaking şi storytelling, dezvoltare personală, drumeţii şi jocuri cu zâmbete nenumărate.

Toate acestea vor fi realizate împreună cu o echipă interdisciplinară cu o experienţă vastă în activităţi pentru copiii şi adolescenţi:
Lăcrămioara OCUNSCHI – coordonator camp, trainer şi expert în comunicare, lider Cercetașii României, gata de a aduce un fir de magie în aventura copiilor.
Nadia CODREANU – trainer și lider de cercetasi, jongler abil al metodelor educaționale non-formale
Oana ROGOZ – psiholog Kleine Schule, Dezvolatare personală, detector de emoţii şi însoţitor de drum în călătoria spre sine
Tudor PETU – psiholog Kleine Schule, Testări Psihologice….profesor….
Ştefan NESIU – BEDREAG – programator şi facilitator Kleine Schule, magicianul atelierului de mecatronică/ robotică
Bianca NESIU- BEDREAG – trainer, expert în educaţie non-formală, Vicepreşedinte Kleine Schule, Preşedinte Cercetaşii României 2010 – 2015
Simona MITREA – specialist în dezvoltarea programelor pentru copiii cu abilităţi înalte, fondatorul programului Gifted4All by Kleine Schule, Preşedinte Kleine Schule

Pregătire: acceptarea provocării

Dăm frâu liber imaginaţiei. Ne legăm bine şireturile, ne ascuţim simţurile şi ne lansăm în aventură.

Beneficii: pe lângā multā distracţie și voie bunā, pārinţii vor primi o fișā de observaţii din care va reieși un plan individualizat de intervenţie pentru dezvoltarea abilitāţilor copilului.

Dacā v-am convins cā vom petrece 5 zile în care copilul va trāi experienţe unice alāturi de copii cu aceleași pasiuni și provocāri ca și el, atunci rezervā-i un loc click aici

NotāCosturi. Reduceri. Promoţii

Costul taberei este de 1350 de lei (cazare, 3 mese si 2 gustări pe zi, program educaţional fără precedent în România, construit pe un concept educațíonal foarte bine documentat) .

Locul este rezervat dupā plata avansului de 400 de lei. Diferenţa, de 950 lei, urmând a fi plătită până pe data de 3 iulie.

– Plăteşte avansul până pe 13 iunie, iar costul taberei este 1300 lei. Diferenţa va fi plătită până pe data de 3 iulie.
– Plăteşte integral până pe 13 iunie, iar costul taberei este 1250 lei.
– Acordăm o reducere de 10% pentru 2 fraţi (surori), in loc de 2700, costul taberei va fi 2430 lei, cu avans de 800 lei.
– Pentru membrii programului educaţíonal Gifted4All by Kleine Schule costul taberei este 1150 lei, cu avans de 400 lei.

La detalii de platā vā rugām sā precizaţi: platā avans tabārā și numele copilului

Plata avansului se face în contul IBAN RO10BTRL01401202266063XX, deschis la Banca Transilvania, beneficiar Amethyst Tour, CIF 27405804.
La detalii de platā vā rugām sā precizaţi: platā avans tabārā și numele copilului

După plata avansului, veţi fi contactaţi pentru a vi se transmite:
– contractul,
– factura,
– acordul parental,
– fisa medicala,
– lista de echipament
– acord foto

De ce percepem taxă de anulare? Pentru că o dată lansată înscrierea, echipa pregăteşte deja materiale personalizate pentru fiecare copil.

Bootcampul este destinat copiilor cu abilităţi înalte şi copiilor posibil a avea abilităţi înalte. Ne antrenăm împreună mintea, sufletul şi corpul.

Pentru mai multe detalii: 0723 164871, 0721 790 840.

Notā: La cerere, după camp, pārinţii pot primi o fișā de observaţii realizată de psihologii prezenţi în camp, fişă din care va reieși un plan individualizat de intervenţie pentru dezvoltarea abilitāţilor copilului.
Fișa de observaţie se elibereazā La cerere, după camp, pārinţii pot primi o fișā de observaţii realizată de psihologii prezenţi în camp, fişă din care va reieși un plan individualizat de intervenţie pentru dezvoltarea abilitāţilor copilului. Aceasta costā 100 de lei/ copil.

Notā: Trasportul este 60 lei/copil si nu intrā în preţ.

Notā: Anulare:
– În cazul anulării rezervării până pe data de 30 iunie, vi se va restitui avansul de 400 lei, mai puţin Taxa de anulare de 150 lei.
– În cazul anulării rezervării după data de 1 iulie, nu se va restitui avansul de 400 lei


Mulţumirile noastre se îndreaptă către susţinătorii taberei Universitatis Magicum: